JótéKonyha

Férőhelyek: 120 fő 

Hogy ne felejts el semmit a helyszínen.

Szolgáltatói kedvezmény kuponokat is szerezhetsz vele. ⬇

További infók a kuponfüzetről

Szeretnétek tudatos, élelmiszerpazarlás-mentes esküvőt? A JótéKonyha profi cateringet és igény szerint esküvői helyszínt is nyújt.

A megvalósítás során ügyelnek arra, hogy minél kevesebb élelmiszerhulladék keletkezzen. A még fogyasztható felesleget a rendezvény után rászorulóknak juttatják el.

Nyereségüket az Élelmiszerbank működési költségeinek fedezésére, így az általuk ellátott nélkülözők élelmezésére fordítják. (folytatás a lap alján)

A JótéKonyháról itt számoltunk be a blogban

Küldj egy e-mailt a helyszínnek a szabad időpontokért és a kedvező ajánlatokért:


Minden 1000 Ft többlet bevétel mintegy 30.000 Ft értékű élelmiszeradomány célba juttatásában segít! Így a tőlük való megrendelés esetén a vendégeitek ellátása  mellett egyúttal segíthettek abban is, hogy sok olyan ember is jóllakhasson, akinek ez csak ritkán adatik meg.

Catering kínálatukban a magyar és nemzetközi konyha kínálata is megtalálható, és alkalmazkodni tudnak minden speciális diétás és egyéb igényhez is. Kültéri rendezvényekhez különösen ajánlják a helyben, üstökben készített vagy grillezett ételeiket.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..