Szia!

Örülünk, hogy benéztél hozzánk!

Bogi és Beni vagyunk. Budapesten élünk két pici gyermekünkkel, és nem is olyan régen még mi is a saját esküvőnket szerveztük.

Közben két komoly nehézséggel találkoztunk. Az egyik, hogy átláthatatlanul sok az esküvői helyszín. A másik, hogy elég sok helyen elképesztően magas árral – esetleg még rejtett költségekkel is – dolgoznak.

Így aztán azzal a céllal indítottuk útjára a TE leszel a Párom-at, hogy egy helyre gyűjtsük a jó ár-érték arányú esküvői helyszíneket és ajánlataikat.

Neked szól ez az oldal, ha jó ár-érték arányú esküvői helyszíneket keresel Budapest környékén. És ha szeretnél ezekről a helyekről sok információt, képeket, videókat, általános árajánlatot, független véleményeket, stb.

Emellett nagyon fontos problémának tartjuk egy esküvő ökolábnyomának méretét. Igyekszünk lehetővé tenni számodra, hogy teljeskörűen tájékozódni tudj online a helyszínekről. És csak a legszimpatikusabb 1-2 helyszínre kelljen kimennetek személyesen. Erről bővebben az Ökolábnyom menüpont alatt olvashatsz.

Írj nekünk itt, és mi bármilyen kérdésedet szívesen megválaszoljuk: