Camelot Club Hotel

Férőhelyek: 200 fő 

Vendégek értékelései (Tripadvisor)

Hogy ne felejts el semmit a helyszínen.

Szolgáltatói kedvezmény kuponokat is szerezhetsz vele. ⬇

További infók a kuponfüzetről

A Camelot Club Hotel Vácon, közvetlenül a Duna-parton fekszik és saját partszakasza van! Ti választjátok ki, hogy melyik helyszínen szeretnétek egybekelni: a kerti pagodában vagy a panorámás teraszon. Esetleg mezítlábas esküvőről álmodtok a dunai fövenyen? Érkezhettek hajóval is a hotel saját kikötőjébe! A ceremóniát a násznép árnyékból, fedett teraszról csodálhatja meg, a hátteret a Duna adja. (folytatás a lap alján)

Bemutatkozó videó

A képek Ungi Dániel (Pillanat Stúdió) felvételei

Küldj egy e-mailt a helyszínnek a szabad időpontokért és a kedvező ajánlatokért:


Maga a lakodalom lehet a panorámás étteremben vagy a Duna-partra felállított, a part felé nyitott hatalmas befogadóképességű rendezvénysátorban. A kertben grillezésre és bárpultfelállításra is van lehetőség.

Évának és Férjének, a helyszín üzemeltetőinek majd’ évtizedes tapasztalata van esküvők szervezésében, szaktudásuk és bevált szolgáltatóik révén nem lehetetlen, hogy akár néhány hét alatt megszervezzék az esküvőtöket! A Camelot csapata a szervezés terhének 80%-át leveszi a vállatokról.

sütemények, bor, és a pálinka bevihetők, a menyasszonyi torta hűtésére a hotel hűtőkamrájában van lehetőség. A gyerekeket játszótér és gyermeksarok várja.

Helyben a szálloda 20 szobájában 58 fő elszállásolására van lehetőség. A nászutas lakosztály 100 fő feletti létszám esetén ajándékba kapja az ifjú pár. A násznépnek kedvezményes szobaárakat kínálnak, a buli hajnali 4-ig külön díj nélkül folytatódhat.

Tudnivalók a helyszínekről:  

Étterem: 
– 60-100 főig, dunai panorámás terasszal
– minimum létszám: 60 felnőtt vendég + gyermek, baba, szolgáltatók
– bármelyik nap, január 2 – december 30. között, kivéve május 1 – szeptember 30. közötti szombatokon

Rendezvénysátor:
– kizárólag 80 fő fölött + gyermek, baba, szolgáltatók
– 200 főig szombati napokon május 1 – szeptember 30. között
– minimum létszám 80 felnőtt vendég fő + gyermek, baba, szolgáltatók

FONTOS:

Csak akkor tudják elvállalni az esküvőtök megrendezését, ha 15 szobát lefoglaltok a nászéjszakára. 50 fő alatti esküvőt pénteken, szombaton és vasárnap főszezonban (május 1 – szeptember 30.)  nem vállalnak.

Megjegyzés
A hotelben egy napon csak egy esküvő van! 

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..