Camelot Club Hotel

A Camelot Club Hotel Vácon, közvetlenül a Duna-parton fekszik és saját partszakasza van! Ti választjátok ki, hogy melyik helyszínen szeretnétek egybekelni: a kerti pagodában vagy a panorámás teraszon. Esetleg mezítlábas esküvőről álmodtok a dunai fövenyen? Érkezhettek hajóval is a hotel saját kikötőjébe! A ceremóniát a násznép árnyékból, fedett teraszról csodálhatja meg, a hátteret a Duna adja. (folytatás a lap alján)

Bemutatkozó videó

A képek Ungi Dániel (Pillanat Stúdió) felvételei

Küldj egy e-mailt a helyszínnek a szabad időpontokért és a kedvező ajánlatokért:


  Részletek

  Maga a lakodalom lehet a panorámás étteremben vagy a Duna-partra felállított, a part felé nyitott hatalmas befogadóképességű rendezvénysátorban. A kertben grillezésre és bárpultfelállításra is van lehetőség.

  Évának és Férjének, a helyszín üzemeltetőinek majd’ évtizedes tapasztalata van esküvők szervezésében, szaktudásuk és bevált szolgáltatóik révén nem lehetetlen, hogy akár néhány hét alatt megszervezzék az esküvőtöket! A Camelot csapata a szervezés terhének 80%-át leveszi a vállatokról.

  sütemények, bor, és a pálinka bevihetők, a menyasszonyi torta hűtésére a hotel hűtőkamrájában van lehetőség. A gyerekeket játszótér és gyermeksarok várja.

  Helyben a szálloda 20 szobájában 58 fő elszállásolására van lehetőség. A nászutas lakosztály 100 fő feletti létszám esetén ajándékba kapja az ifjú pár. A násznépnek kedvezményes szobaárakat kínálnak, a buli hajnali 4-ig külön díj nélkül folytatódhat.

   Étterem: 
  – 60-100 főig, dunai panorámás terasszal
  – minimum létszám: 60 felnőtt vendég + gyermek, baba, szolgáltatók
  – bármelyik nap, január 2 – december 30. között, kivéve május 1 – szeptember 30. közötti szombatokon

  Rendezvénysátor:
  – kizárólag 80 fő fölött + gyermek, baba, szolgáltatók
  – 200 főig szombati napokon május 1 – szeptember 30. között
  – minimum létszám 80 felnőtt vendég fő + gyermek, baba, szolgáltatók

  FONTOS:

  Csak akkor tudják elvállalni az esküvőtök megrendezését, ha 15 szobát lefoglaltok a nászéjszakára. 50 fő alatti esküvőt pénteken, szombaton és vasárnap főszezonban (május 1 – szeptember 30.)  nem vállalnak.

  Megjegyzés
  A hotelben egy napon csak egy esküvő van! 

  Leave a Comment

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .