Postakocsi Étterem

Férőhelyek: 130 fő 

Vendégek értékelései (Tripadvisor)

Hogy ne felejts el semmit a helyszínen.

Szolgáltatói kedvezmény kuponokat is szerezhetsz vele. ⬇

További infók a kuponfüzetről

A Postakocsi Étterem Martonvásáron, a Brunszvik kastély közvetlen szomszédságában található. Tapasztalatból nincs hiány, hiszen 1768 óta működnek vendéglátóhelyként. (folytatás a lap alján)

Bemutatkozó videó

Küldj egy e-mailt a helyszínnek a szabad időpontokért és a kedvező ajánlatokért:


  A Postakocsi Étterem műemlék épületét gondos felújítás után tavaly adták át, így most klimatizálva, audiovizuális technikával ellátva, mégis a régi korok eleganciáját, patinás hangulatát megőrizve nyílt újra. Esküvőkre többféle étel és italcsomaggal készültek, áraik rendkívül kedvezőek. Egyéni menüsort is szívesen összeállítanak.

  A szertartást az étteremben vagy akár a közeli Brunszvik kastély parkjában is megtarthatjátok, a ceremónia előkészítésében és a dekorációban is szívesen segítenek nektek. A kastély 2-300 méterre található a Postakocsi Étteremtől, tehát a násznép nagy része számára egy könnyű sétával elérhető.

  Nagyon gyermekbarátok, 3 éves kor alatt a fogyasztás ingyenes, 50%-os gyermekkedvezményt adnak 3-10 éves korig, és játszósarkot is biztosítanak.

  Ha szeretnétek, az étterem jól bevált szolgáltatók ajánlásával segíti az esküvő szervezését. Amennyiben saját magatok szeretnétek a szolgáltatókat hozni, természetesen annak sincs akadálya.

  70 főig tudják megszervezni az ünnepi vacsorát az étterem épületében, de nagyobb násznép mulatozását is biztosítják a kertben felállított saját, igényes rendezvénysátorban. Ez a kerti sátor ilyenkor az étterem udvarának nagy részét lefedi és teljesen időjárásálló. Ez azt jelenti, hogy nagy esőben is szárazon lehet a sátorból az épületbe és fordítva közlekedni.

  Martonvásár városa Fejér megye északkeleti részén található, egészen Pest megye határán. A 7-es főúttól pár kilométerre, Budapesttől 30, és Székesfehérvártól is 30 kilométerre.

  Leave a Comment

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .