22 Rendezvénykp és Boutique Hotel

Férőhelyek: 10 – 500 fő 

Vendégek értékelései (Google)

Hogy ne felejts el semmit a helyszínen.

Szolgáltatói kedvezmény kuponokat is szerezhetsz vele. ⬇

További infók a kuponfüzetről

KEDVEZMÉNY: Az augusztusi akciós menük bármelyike 9900 ft./fő, illetve korlátlan italcsomagot is biztosítanak 3500 ft./fő-ért.

A 22 Rendezvényközpont és Boutique Hotel kialakításakor elsődleges cél volt az esküvői helyszín kialakítása, amely aprótól óriásiig bármilyen rendezvénynek helyet tud adni.

1000nm-es parkban találjátok a boldogságkaput, itt a polgári és az egyházi szertartást is megtarthatjátok. Ha templomi esküvőre vágynátok, 500nm-es sétatávolságra található katolikus, református, és evangélikus templom is.

Küldj egy e-mailt a helyszínnek a szabad időpontokért és a kedvező ajánlatokért:

Az 5 rendezvényterem mellett rendelkeznek egy 27 szobás Boutique Hotellel, 120 kijelölt, zárt parkolóval, saját modern ipari gépekkel felszerelt konyhával, és egyedi világítással és hangosítással.

A helyszín megközelítése tömegközlekedéssel is optimális, úgy a 47, 56-os villamosok, mint a Budapest szívéből érkező 133E autóbusz, és számos más autóbusz is elérhető a közvetlen közelben.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..